Referenties

Suus, ondernemer en coach/trainer

Madelon is een fijne gesprekspartner en coach. Het voelt goed en veilig om met haar in gesprek te zijn. Zowel als collega als coach. En naast onze gesprekken heb ik bij haar een IEMT-sessie mogen ervaren. En dat heeft mij enorm geholpen.   Ik had al een hele grote persoonlijke groei door coaching en ontwikkeling meegemaakt. Maar toch liep ik nog tegen wat punten in mijzelf op. Dat belemmerde mij in mijn doen en laten. En zelfs fysiek had het invloed op mij.   Door de sessie heb ik bepaalde herinneringen en vooral de gevoelens daarbij achter mij kunnen laten. Daardoor heb ik nu meer ruimte om te kunnen zijn wie ik ben. En sta rustiger en steviger in het leven, geestelijk en lichamelijk.   Dank je wel Madelon voor deze mooie ervaring!

Ester, ondernemer en coach,

Met 1 sessie heeft Madelon bij mij snel effect bereikt. In de dagen na de behandeling merkte ik dat ik makkelijker de stappen zette die ik graag wilde. Ik ben minder bezig met wat ander denken, het maken van fouten is minder belangrijk. Ik vond het effect verrassend snel en bijzonder.

Madelon gaf mij tijdens de sessie het vertrouwen om door te zetten door er gewoon te zijn en rust uit te stralen, ruimte te geven en toch naar het probleem en de oplossing toe te werken.

Ik heb veel last gehad van faalangst waardoor ik niet de dingen kon doen ik wilde. Voordat ik bij Madelon kwam zakte ik voor mijn gevoel verder weg in het negatieve gevoel van iets niet te kunnen of durven. Er moest wat mij betreft echt wat gebeuren!

Ik vond het tijdens de sessie lastig om de problemen te benoemen en ik moest echt ergens doorheen, dat deed pijn.

Nu heb ik bij individuen en kleine groepen veel minder last van faalangst en kan ik makkelijker in actie komen en op mijzelf vertrouwen.

Al met al ben ik blij met het snelle effect! Nu 1,5 maand later ben ik nog steeds positief.

Suzanne,

Madelon Meijer heeft me 2 weken geleden een iemt coaching sessie laten ondervinden. Ik ging er helemaal "blanco" naartoe. Had ook nog geen ervaringen met deze coaching gehad. Tijdens deze sessie liet ze me vooral terug gaan naar de basis, naar je gevoel wat je in bepaalde onprettige situaties hebt. Het bijzondere aan deze sessie vond ik dat je tijdens de sessie een aaneenschakeling van herinneringen krijgt die hetzelfde gevoel met zich meebrengen. Op het moment dat jezelf dat gevoel weer omhooghaalt gaat Madelon met haar speciale techniek via je ogen de lading eraf halen. Een hele bijzondere en fijne ervaring was dit! Alhoewel ik hierna (ca een uur) bekaf was omdat het heel veel energie kost, had ik ook direct een gevoel van opluchting omdat ik sommige stukken letterlijk had losgelaten. Dat voelde letterlijk als een verlichting! Ik zal altijd wel een denker blijven maar na deze sessie heb ik wel makkelijker leren loslaten! Vooral datgene wat niet van mij is en/of bij mij hoort. Bedankt Madelon! Ik kan iedereen deze bijzondere techniek, Iemt coaching bij jou aanraden!  Liefs Suzanne