IEMT-Coaching

Er is nu een methode waarmee je effectief en efficient van je gevoelens en emoties af bent die jou stress of negatieve gevoelens opleveren! Deze methode heet IEMT. Wanneer je last hebt van terugkomende negatieve gevoelens of emoties helpt IEMT om juist naar de kern te gaan van de negatieve gevoelens en emoties te verminderen of zelfs te neutraliseren.  Vaak voel je na een sessie al opluchting en verlichting.  Je kunt dan al beter omgaan met (nieuwe) situaties in het heden en hebt minder zorgen voor de toekomst. Je veerkracht neemt toe doordat de belemmeringen en blokkades er niet of minder aanwezig zijn.

IEMT kan ingezet worden:

- Faalansgt

- Paniekaanvallen

- Burn-out

- Stressredcutie

- Neutraliseren/verminderen van steeds terugkerende emoties en gevoelens

- Verwerking van ingrijpende levenservaringen ( o.a. verlies en trauma)

- Depressieve gevoelens

- Zelfvertrouwen en eigenwaarde

Er wordt met de ogen bewogen om de gewenste verandering tot stand te brengen

Ik heb al veel mensen kunnen helpen met deze voor in Nederland vrij nieuwe methode . De mensen merken vaak veranderingen waarbij geen enkele andere benadering in het verleden effect had.

IEMT is in Engeland ontwikkeld door NLP Master Andrew Austin gedurende een periode van 10 jaar, bewezen effectief en wordt in 7 landen veelvuldig toegepast. De methode werkt op het limbisch (het onderbewuste) brein. 

Voordeel van IEMT is dat je niet het "hele" verhaal" hoeft te vertellen. Je hoeft alleen het gevoel te voelen dat bij een herinnering of situatie hoort en niet te vertellen wat er precies is gebeurd. Door aan het gevoel te denken en ondertussen met je ogen mijn vingerbeweging te volgen wordt de negatieve lading van de herinnering of sitiatie afgehaald. De herinnering blijft, het nare gevoel verdwijnt en blijft weg. Hierdoor staat dit je niet meer in de weg. Er ontstaan gezonde grenzen tussen het verleden en heden waardoor je in je kracht kunt blijven en vrijuit kunt leven zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en op zingevingsvlak. Voorwaarde is dat je goed het gevoel bij een herinnnering of situatie  kunt voelen.

ik ben gecertificeerd IEMT-practitioner.


Lifecoaching

Tijdens de lifecoaching maken we de balans op van je leven, werk en relaties. Dit doen we aan de hand van het onderstaand coachmodel, ontwikkeld door MARK Academy. Tijdens de coaching gaan we samen op zoek naar de oorzaken van je disbalans op zowel fysiek, sociaal-emtioneel, zingeving en fysiek vlak, Waarbij de mate van verantwoordelijkheid nemen van belang is om de balans in je leven weer te herstellen. Ik ben opgeleid post- hbo erkend Integraal leefstijlcoach.


Familieopstellingen

Ieder van ons maakt deel uit van een systeem. Of dit nu je familie, je gezin of de organisatie is waar je werkt. Soms neem je onbewust verhalen of verstrikkingen vanuit je familie of organisatie mee waar je in het hier en nu mee worstelt. Opstellingen helpen de inzichten op vragen waar je mee worstelt. Vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, over je eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, of het steeds vastlopen in privé of werksituaties. 

Ik heb de training familieopsteller succesvol gevolgd aan de Academie voor Opstellingen van meesteropsteller Hylke Bonnema